Pilih negara atau rantau anda.

Close
Masuk Daftar E-mel:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Skop kebezaan bateri Wi-Fi untuk automotove

TiePie-automotive-scopes

"WiFiScopes ini menandakan perkembangan baru kejuruteraan TiePie, yang pertama dan hanya industri yang berkaitan dengan Wi-Fi automotif
skop ujian dengan input berbeza ", menurut syarikat itu, yang minggu lepas memperkenalkan empat skop Wi-Fi input pembezaan tujuan umum. "Skop automotif berbeza setiap hari adalah osiloskop bagi jurutera automotif dan boleh
digunakan melalui sambungan LAN, Wi-Fi atau WAN Ethernet, tetapi masih menggunakan sambungan USB 2.0 / 3.0. "

Mempunyai bateri terbina dalam membolehkan pengukuran pembezaan tanpa wayar sepenuhnya dibuat dengan pengasingan galvanik yang lengkap, dan Ethernet berwayar membolehkan operasi dalam jarak jauh. "Dengan sambungan WiFi, ukuran wayarles boleh dilakukan di atas kereta, di mana komputer tidak perlu berada di sebelah kereta," kata TiePie, sambil menambah bahawa pengetahuan khusus mengenai rangkaian tidak diperlukan dan PC 'Multi Channel' yang berkaitan perisian membentangkan instrumen USB yang tersedia dan instrumen rangkaian yang akan dipilih.

Pengambilalihan data masa nyata berterusan boleh dilakukan melalui WiFi, LAN, WAN atau USB, dengan kelajuan yang berbeza-beza bergantung kepada antara muka - yang paling tinggi ialah 200Msample / s.


Pengukuran pembezaan adalah melalui satu penyambung BNC tunggal, hanya satu daripada skop (lihat jadual di bawah) mempunyai pilihan satu berakhir.

Selain skop-mode, perisian yang berkaitan boleh mengendalikan instrumen sebagai: penganalisis spektrum, logger data, voltmeter atau penganalisis protokol - hasilnya boleh dipaparkan dalam graf, jadual dan dalam paparan gaya meter.

Perisian ini termasuk ciri-ciri automotif seperti: isyarat crankshaft boleh diubah menjadi graf laju enjin (rpm), atau dipaparkan sebagai sudut aci engkol terhadap masa. Isyarat kitaran duti dan isyarat denyut nadi lebar, contohnya digunakan untuk memandu injap, boleh ditukar kepada graf.

Seting pantas membolehkan pengukuran untuk dipilih dengan beberapa jam mouse. Lebih daripada 700 boleh didapati, termasuk untuk pengesan dan penggerak automotif biasa, masing-masing mengandungi instrumen yang diperlukan
tetapan, isyarat contoh dan maklumat latar belakang mengenai cara menyambung instrumen.

TS610004DW-XMSG TS605004DW-XMSA TS5004DW
Sampel maksimum / s 1G 500M 50M
Resolusi 8/12/14 / 16bit 8/12/14 / 16bit 12/14 / 16bit
penampan 256 Mpoint 256 Mpoint 128kpoint
jalur lebar 250MHz 250MHz 50MHz
input perbezaan /
satu berakhir
perbezaan perbezaan
SureConnect setiap saluran setiap saluran setiap saluran
lain SafeGround
pada setiap saluran
kuasa berkurang
mengurangkan bunyi
harga asas E 2128.00 E 1794.00 E 1888.00

Terdapat laman web.