Pilih negara atau rantau anda.

Close
Masuk Daftar E-mel:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

500W PSU untuk beban laut

PRBX-PR-2002_ENMA500D242x27-CC

Dikuasakan oleh bekalan 24V yang disalurkan nominal (18 hingga 36V range) ENMA500D24 / 2 × 27-CC menyediakan dua output terpencil 27Vdc 20A.

Droop ke 10V untuk 10-an boleh ditampung, dan kecekapan adalah> 85%.

Apabila redundansi tidak diperlukan tetapi aplikasi memerlukan dua output bebas, 540W boleh dibahagikan antara dua output 27V dalam nisbah apa pun.


Perlindungan terhadap polariti terbalik input, keluaran litar pintas, lebihan suhu, voltan lebih tinggi dan lebihan semasa dimasukkan, dan ia direka mengikut EN60068-2-x dan mematuhi standard keselamatan EN 60950.

Dimeteraikan untuk kes IP56 untuk ketahanan terhadap semburan air tekanan tinggi dan berat, PSU mempunyai heatsink luaran untuk pertukaran haba antara komponen dalam dan luar luar.

"Kapal dan kapal penuh dengan peralatan elektrik dan elektronik yang memerlukan bekalan kuasa yang kuat dan selamat," kata Powerbox. "Walaupun banyak aplikasi dapat dikuasai oleh bekalan kuasa komersial yang disahkan oleh marin, yang lain sangat spesifik, memerlukan penyelesaian kuasa unik yang dirancang untuk dipasangkan dengan aplikasi akhir."

Motor servo yang digunakan untuk mengendalikan 'injap cepat beralih' untuk tujuan keselamatan dalam pam suntikan bahan api, kipas yang berorientasikan dan kawalan enjin adalah beberapa aplikasi yang ditujukan kepada syarikat itu, dengan mengatakan: "Kerana kegagalan bukan sekadar pilihan dalam jenis sedemikian peralatan, pengeluar injap berpusing cepat sering menggunakan dua bekalan tenaga bebas untuk menjamin kebanjiran. Walau bagaimanapun, memandangkan peralatan dipasang dalam persekitaran yang sangat padat dan keras, ini boleh menjadi cabaran bagi pemasang. "